placeholder

LA BELLE FAÇON


Cristina Granero (Jódar, Jaén) s’inicia de ben jove en la música i realitza estudis a Úbeda, Jaén i Granada, on obté el títol Superior de flauta amb Juan Carlos Chornet. Es trasllada a Barcelona i rep classes de Magdalena Martínez i continua els estudis de filologia anglesa.

 

El 2003 és becada per la Junta d’Andalusia per a realitzar un postgrau al Trinity College of Music de Londres on estudia amb Linda Coffin i Wissam Boustany. Un any més tard, rebé una altra beca, aquest cop del Ministeri de Cultura, per estudiar al Royal College of Music de Londres amb Paul Edmund-Davies, i per ampliar estudis a la Hochschule für Musik de Colònia (Alemanya) amb Robert Winn.

 

Del 1998 a 2001 va ser membre de l’Orquestra Jove d’Andalusia i ha estat convidada a orquestres com la Ciutat de Granada, l’OBC o l’Orquestra de Cambra de l’Illa de Menorca, entre d’altres i dirigida per Bernard Haitink, Sir Roger Norrington, Andrew Litton, Neil Thompson, Jean-Jacques Kantorov, Vladimir Fedoseyev, Edmond Colomer, i un llarg etcètera. Ha estat guardonada amb el 2n Premi i Menció d’Honor del Concurs Arjau de Barcelona (2003) i el 2005 obté el 1r. Premi del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya. Com a solista ha realitzat nombroses gires arreu d’Espanya, Anglaterra, Alemanya i el Japó. Amb el Quartet Qvixote ha realitzat, a més, una gira per Sudamèrica.

 

Albert Romero (Barcelona) obté el títol Superior de viola l’any 2001 al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i, posteriorment, amplià estudis amb els violistes Paul Cortese i Enrique de Santiago. Assisteix a nombrosos cursos de perfeccionament de l’instrument arreu de Catalunya i Espanya i l’any 2001 fou guardonat, com a membre del Quartet Catalonia, amb el 2n premi del concurs de Música de Cambra de Castellterçol.

 

Ha col·laborat amb nombroses orquestres professionals (OBC, Gran Teatre del Liceu, Simfònica del Vallés i Orquestra del Berguedà).És mestre de l’Escola Municipal de Berga, on imparteix clases de violí, viola i orquestra; alhora, és cap de violes de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, i col·laborador habitual de l’Orquestra Simfònica de Navarra.

 

Laura Boschetti (Barcelona) estudià arpa al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i al Royal College of Music de Londres, on obtingué un diploma de postgrau en interpretació. Durant aquests anys ha rebut classes de mestres com ara Lina Serracarabasa, Ma. Lluïsa Ibáñez, Edward Witsenburg, Magdalena Barrera i Daphne Boden.

 

Forma part del Morpheus Ensemble (VII Festival de Cine Independent de Barcelona) i del Grup d’arpes Rosa Balcells (VII World Harp Congress de Praga). L’any 2001 forma el duo Arpes en Concert amb l’intèrpret S. Rifà. Ha col·laborat amb diverses orquestres a Catalunya i a la Gran Bretanya i actualment ho fa també amb l’OBC i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, feina que compagina amb recitals solistes i de música de cambra.


Programa


Cristina Granero, flauta; Albert Romero, viola Laura Boschetti, arpa
la-belle-faon.JPG
la-belle-faon.JPG
21/03/10
19:00 h
Hotel “La Sala” de Camós () 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR