placeholder

DUET GAIA

MÚSICA CLÀSSICA

MINIATURA

El Duet Gaia està format per la violoncel·lista Maria de Palol i la violinista Mireia Carreras, qui durant els estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu i després d’haver tocat en diverses formacions cambrístiques, decideixen aprofundir en el llenguatge del duet de corda.

 

Per aquesta ocasió, el Duet Gaia ens presentarà el programa ‘Miniatures’, un conjunt de peces breus, íntimes i precioses que aborden mil expressions en poc més de dos minuts. Són plaers minúsculs que ens abocaran a moments intensos, tranquils, apassionats i tendres que ens connectaran amb les nostres experiències i records.

 

‘Miniatures’ està creat a partir d’obres de diferents estils i èpoques: el Barroc de Bach, el Romanticisme de Glière i Mendelssohn, i les melodies operístiques de Dancla. A més, les intèrprets situaran cada obra dins el seu context cultural i històric i les intercalaran amb textos de diversos autors.

26/05/24
18:00 h
Església de Sant Martí i Santa Quitèria (Sant Miquel de Campmajor) 
Gratuït
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR