placeholder

ENSEMBLE O VOS OMNES (ANUL·LAT)

MÚSICA ANTIGA

Concert anul·lat per la suspensió de la Festa de Sant Martirià.

JOSQUIN DES PREZ: TRES VISIONS

Ensemble O Vos Omnes, cor a capella de 6 cantants · Xavier Pastrana, director · Gerard Marsal, saxo   

L’Ensemble O Vos Omnes presenta tres propostes de recital al voltant de Josquin des Prez com a preparació del 500 aniversari de la seva mort de Josquin l’any 2021. O Vos Omnes porta a escenari tres propostes de programa sensiblement diferents però sempre lligades a la figura del compositor més gran del renaixement, la fama del qual no va apagar-se fins a l’adveniment de l’estètica barroca.

O Vos Omnes a ser fundat l'any 2011 pel director y compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica, Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar Ensemble O Vos Omnes en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya. De la passió per la música antiga neix la voluntat de connectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom. Cadascun dels projectes de l'Ensemble, pretenen posar en valor la capacitat de la música antiga de dialogar amb la societat contemporània. Treballant en la recuperació, contextualització i creació de nous repertoris i formats, Ensemble O Vos Omnes proposa concerts i enregistraments sorprenents i de gran rigor tècnic. Les seves interpretacions de música barroca han estat lloades per la premsa especialitzada, tant en les obres de gran format com en les de petita factura. També han cridat l’atenció les seves interpretacions de música contemporània, que han estat reconegudes per compositors de renom com Bernat Vivancos o Joan Magrane?. La capacitat de combinar precisió tècnica amb un so distintiu i d’una gran musicalitat és el segell que ha portat l’Ensemble O Vos Omnes a ser considerat un grup únic en la seva especialitat.

Programa

JOSQUIN 100%: Monogràfic amb obres de Josquin (Missa Hercules Dux Ferrarie, Stabat Mater, Nymphes de Bois o Mille Regretz) amb l’afegitó d’un moviment del Requiem de Richafort. 

JOSQUIN & SAX: Programa que combina obres de Josquin amb intervencions improvisades del saxofonista Gerard Marsal. 

JOSQUIN IN MEMORIAM: Programa amb obres de Richafort dedicades als seus mestres Josquin i Ockeghem i obres d’Ockeghem dedicades a Binchois.

23/10/20
21:00 h
Claustre del Monestir 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR