placeholder

ELISABETH VERA I ALBERT COLOMAR

Nascuda a Barcelona, Elisabeth Vera finalitza els seus estudis de Grau Superior i Màster en l’especialitat d’interpretació de Música clàssica i contemporània de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona l’any 2018, amb la professora Alba Ventura. Actualment, cursa un segon Màster al Koninklijk Conservatorium Brussels amb Boyan Vodenitcharov. Fins ara ha complementat els seus ensenyaments musicals amb consells de diversos pianistes, com Dmitri Alexeev, Eldar Nebolsin, David Kuyken, Edith Fischer, Daniel Ligorio, Akiko Ebi, Filipe Pinto-Ribeiro, Giorgi Latso i Dina Yoffe. També ha treballat música de cambra amb William Kinderman, Nata Tsvereli, Katya Apekisheva, Thomas Dieltjens, Eric Robberecht, Vesko Stambolov i Isaac Rodríguez.

Durant la seva carrera ha obtingut diversos premis, com el Premi d’Honor de piano i música de cambra al Conservatori Professional de Terrassa (2013). A més, va ser mereixedora de la Beca d’Excel·lència Acadèmica de la Fundació de Música Ferrer-Salat durant el curs 2015-2016.

De la seva banda, Albert Colomar, nascut a Palma, va emprendre el seu camí per la música al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, on rebé les seves primeres classes de piano de la mà de Juan Miguel Arrom i, més tard, María del Hoyo. L’any 2012 es traslladà a Barcelona, on inicià els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, sota el mestratge de J. Enrique Bagaría. Després de concloure els seu Grau en Interpretació l’any 2016, quedà un any més per completar-hi un Màster.

Recentment, ha finalitzat un Màster de Música de Cambra al Conservatori d’Utrecht, Holanda, amb els professors Sebastián Colombo i Klára Würtz. Allà, també ha rebut les indicacions d’altres pianistes com Henry Kelder, Martyn van den Hoek. Fins ara, ha assistit a classes magistrals de pianistes de renom com: Eldar Nebolsin, Dina Yofe, Akiko Ebi, Itamar Golan, Alba Ventura, Katya Apekisheva, Andreas Frölich, Dmitri Alexeev... Tanmateix, al camp de la música de cambra, ha rebut classes d’un gran número de músics, com Sebastian Koloski, Timora Rosler, Thomas Dieltjens, Mikhail Zemtsov, Inge Spinette, Michel Wagemans, Alan Branch, Raimon Garriga, Isaac Rodriguez, Vesko Stambolov, Paul Cortese, Michel Lethiec, Talich Quartet, Artis Quartett…

A més dels seus propis projectes cambrístics amb diverses formacions, freqüentment acompanya per a proves d’accés i concursos. Ha format part de diversos festivals i col·laborat amb diferents cursos, conservatoris i acadèmies com el propi Conservatori d’Utrecht i la Academie Muzikaal Talent.

Programa

 Johann Sebastian Bach/György Kurtág 

"Gottes Zeit ist die allberbeste Zeit", BWV 106 

"O Lamm Gottes unschuldig", BWV 1085

 

Wolfgang Amadeu Mozart 

Andante i Variations en Sol Major, K. 501 

 

Franz Schubert 

Fantasia en Fa menor, D. 940

 

György Ligeti 

Sonatina

I. Allegro

II. Andante

III. Vivace

 

Serguei Rakhmàninov     

6 Peces, Op. 11     

I. Barcarola     

II. Scherzo     

III. Tema rus     

IV. Vals     

V. Romança     

VI. Glòria

elisabet-vera.jpg
elisabet-vera.jpg
08/03/20
12:00 h
Sala d'actes del Club Natació Banyoles 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR