placeholder

TRIO CONCORDIAE


Creat el 2006 a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, els seus integrants pertanyen al Departament de Grups amb piano que dirigeix el professor Ralf Gothoni. Com a alumnes d’aquest centre, reben classes, a més, de Bruno Canino, Menahem Pressler i Eldar Nebolsin i han rebut classes magistrals de György Kurtág, Natalia Shakhovskaya, Márta Gulyás, Gary Hoffman, Diemut Poppen, Kennedy Moretti i Claudio Martínez Mehner. Han ofert concerts a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, al Centre Cultural Conde Duque, la Fundació Juan March, la Fundació Caja Madrid, entre molts d’altres.


Han interpretat el Quartet per a la fi del temps de  Messiaen a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, concert que fou retransmès en directe per Radio Clásica – RNE. El 2007 i el 2008 varen participar a la Trobada de Música i Acadèmia de Santander i varen oferir nombrosos concerts per tot Cantàbria. Han format part del cicle Clásicos en Ruta de la Fundació AIE i recentment han estat convidats al Festival de Música i Dansa de Granada.


Han estat guardonats amb els primers premis del Concurs de Cambra Ciutat de Lucena i del Concurs Ciutat de Berga. Han obtingut els segons premis del Concurs Ciutat de Manresa i del Concurs de Cambra Montserrat Alavedra de Terrassa, respectivament.


Programa

Obres de Franz Joseph Haydn, Dmitri Xostakóvitx i Felix Mendelssohn.
Savva Fatkulin, violí; Tobia Revolti,violoncel i Asya Nebolsina, piano.
trio-concordiae-2.jpg
trio-concordiae-2.jpg
08/11/09
19:00 h
Centre Cultural Can Jan de la Farrès (Fontcoberta) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR