placeholder

MARIO MORA, piano


Mario Mora (Cuenca, 1989) inicià els estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Cuenca en l’especialitat de piano i ha realitzat nombrosos cursos de  perfeccionament. Ha finalitzat el grau mig al Conservatori Professional de Música de Cuenca amb José M. Martínez Toledo i actualmente continua els seus estudis de grau superior al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb la catedràtica Elena Orobio.


Ha rebut diversos premis: el primer premi del Concurs Regional d’Interpretació del Conservatori Professional de Música de Cuenca en diverses edicions i el premi especial a la millor interpretació d’una obra espanyola (2007); els primers premis del Concurs Nacional de Piano Antón García Abri” (Terol, 2004), del Concurs de Xàtiva (2005), del Concurs Ruperto Chapí de Villena (2006), del Concurs Nacional Jacinto Guerrero (2006) i ha obtingut altres mencions i premis en concursos nacionals i internacionals com ara: el Ciutat de Carlet i el de l’Infanta Cristina, entre d’altres.


Recentment, ha obtingut el primer premi del Certamen de Joves Artistes 2008 de música clàssica i el premi EMCY del Concurs Internacional per a Joves pianistes Ciutat de San Sebastián (2009).Ha ofert recitals a Viena, i arreu de l’Estat espanyol (Madrid, León, València) i ha participat en l’enregistrament de diversos CDs. Alguns dels recitals oferts, han estat enregistrats per Radio Clásica de RNE.


Als 15 anys debutà com a solista amb la Jove Orquestra de Cuenca (de la qual és membre des de 2004) interpretant el Concert per a piano i orquestra en Re Major de Haydn. També ha actuat amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música de Cuenca.


Programa

J. S. Bach: Partita núm. 2; F. Schubert: Sonata núm. 13 A-Dur D664; J. Brahms: Fantasien op. 116; I. Albéniz: Málaga (de la suite Iberia)
Mario Mora Saiz, piano
ginesa-ortega-045.JPG
ginesa-ortega-045.JPG
mora2.JPG
mora2.JPG
13/12/09
19:00 h
Església de Sant Andreu de Serinyà () 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR