placeholder

GUADIANA


Si al primer semestre vàrem poder gaudir de l’art del cantaor de Huelva Arcángel, ara es el torn de l’extremeny Antonio Suárez Salazar, més conegut pel seu nom artístic Guadiana. Membre d’una important nissaga gitana, Guadiana és un dels cantants de casta de l’actual panorama flamenc i durant molts anys ha estat el cantaor més sol·licitat per acompanyar al baile.

 

Però des de l’enregistrament dels seus primers àlbums en solitari Cuando el río suena (Nuevos Medios, 1999) i Brillo de luna (Nuevos Medios, 2002) es va guanyar un lloc d’honor entre els cantaors de ple dret. Germà de Ramón el Portugués, nebot de Porrinas, cosí de La Negra i Juan Salazar, Guadiana porta el flamenc a la sang i així ho transmet en tots els seus recitals. De fet, va debutar amb disset anys al famós tablao madrileny Café de Chinitas, i des de llavors no ha deixat de portar el seu art d’arrels profundament gitanes arreu del món. A Banyoles hi arriba en un estat de maduresa envejable, just en aquella edat en què els grans cantaors comencen a donar el millor de si mateixos.

 

Per a més informació: www.tallerdemusics.com i www.jmbanyoles.com

 

 

ÚNIC CONCERT A CATALUNYA


FLAMENC

Programa


Cante: Antonio Suárez Salazar, “Guadiana”. Toque: Paco Heredia.
guadiana.jpg
guadiana.jpg
14/11/09
22:00 h
Auditori de l'Ateneu de Banyoles () 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR