placeholder

SPANISH BRASS LUUR METALLS


Una de les formacions de vent més importants del món, el quintet valencià Spanish Brass Luur Metalls, compleix enguany el seu vintè aniversari. I per celebrar-ho ens proposa un programa antològic amb algunes de les peces que han cimentat la fama del grup i que són una bona mostra del seu eclecticisme.

 

Així, a la primera part, ens oferiran arranjaments per a quintet de metall d’obres tan cèlebres com la Tocata i Fuga en re menor de Bach, l’Asturias d’Albéniz, alguns fragments de sarsueles o la Batalla imperial de Cabanilles, mentre que a la segona serà el torn del jazz i de la bossa nova, amb peces d’autors com Jobim, Paquito de Rivera o Duke Ellington. Un programa potent i divers que farà les delícies dels seguidors del grup i que ajudarà a entendre a aquells que no el coneguin el perquè del seu prestigi mundial. I és que l’espectacle 20 anys! reuneix tots els ingredients que han fet de SBLM una formació de referència: repertori acurat, interpretació exquisida i posada en escena molt calculada.

 

Per a més informació: www.spanishbrass.com i www.jmbanyoles.com


MÚSICA CLÀSSICA

Programa

Trompetes: Carlos Benetó i Juanjo Serna. Trompa: Manuel Pérez. Trombó: Indalecio Bonet. Tuba: Sergio Finca.
20 ANYS!
spanish-brass-luur-metalls.jpg
spanish-brass-luur-metalls.jpg
17/10/09
22:00 h
Auditori de l'Ateneu de Banyoles () 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR