placeholder

LIMNOS QUARTET

MÚSICA CLÀSSICA

CONCERT EXTRAORDINARI EMMARCAT EN L'APLEC DE SANTA QUITÈRIA

 

Limnos Quartet proposa un repertori basat en la singular actualitat del saxo, un instrument que segueix construint la seva història dia a dia tot mantenint-se viu i en constant evolució. En el seu programa reflecteix la tradició del saxo clàssic i contemporani, amb una especial atenció al dinàmic panorama català.

 

Limnos Quartet neix l'any 2005 a França. Ha actuat a nombroses sales i festivals d'Espanya i França amb un programa que explora la gran versatilitat d'aquesta formació. Interpreta des de repertori representatiu de l'escola tradicional del saxòfon a transcripcions, passant per un ampli ventall d'obres de compositors actuals. En aquest darrer camp, les seves membres han tingut l'ocasió de treballar directament amb els compositors S. Brotons, D. Tchesnockov i D. Salleras. S'han format amb saxofonistes de reconegut prestigi com Eric Devallon, Claude Delangle, Juan Jiménez, Christophe Bois i Luis Ignacio Gascón. L'any 2011 el quartet va obtenir el tercer premi al III Concurso Internacional Yamaha de Cuartetos de Saxofón, celebrat a Madrid, i va ser finalista del I Concurs Internacional de Música de Cambra La Porta Clàssica-Matas i Ramis.

 

Elena León, saxo tenor · Esther Sabaté, saxo alt · Gemma Torralbo, saxo soprano · Núria Brull, saxo baríton

 

+ informació: www.limnosquartet.com

 

Organitzen:

Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor

Joventuts Musicals de Banyoles

Joventuts Musicals de Catalunya

En el marc de:

Xarxa de Músiques a Catalunya

Amb el suport de:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona


Programa


phpthumbgeneratedthumbnailjpg-6.jpg
phpthumbgeneratedthumbnailjpg-6.jpg
21/05/17
18:30 h
Església de Santa Quitèria ( Sant Miquel de Campmajor) 
 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR