placeholder

ALTISSIMO ENSEMBLE


 

 

Violins: Guillem Calvo, Louisa Knapp, Helena Massip, Eri Konii, Claudio Forcada i Sílvia Crusells. Violes: Mona Kodama i Juan Drown.

 

L'Altissimo Ensemble és un grup de corda singularíssim establert a Londres i format per vuit violinistes i violistes de diverses nacionalitats, entre els quals s'hi compta la banyolina Helena Massip. El repertori del grup inclou tant adaptacions de peces clàssiques i barroques com també composicions contemporànies escrites especialment per l'Altissimo Ensemble per autors com Ian Stewart, les obres del qual integren el primer disc del conjunt: "San Gejtanu". L'Altissimo Ensemble es distingeix per la seva peculiar textura sonora ja que prescindeix del registre greu dels violoncels.

 

El grup Altissimo Ensemble fou una idea original d’un dels seus membres, Claudio Forcada, el qual proposà la creació d’aquest grup format només per violins i violes. Des de llavors aquest projecte inicial s’ha vist enriquit per l’entusiasme de diferents compositors, els quals han mostrat interès per una combinació d’instruments tan característica i insòlita.

 


Programa


musica-09.jpg
musica-09.jpg
altissimo-ensemble-2.jpg
altissimo-ensemble-2.jpg
23/05/09
22:00 h
Auditori de l'Ateneu de Banyoles () 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR