placeholder

SÍLVIA PÉREZ CRUZ

NOVES MÚSIQUES

“ENTRE CORDES”

ESTRENA I ÚNIC CONCERT A CATALUNYA

La inquietud musical inesgotable de Silvia Pérez Cruz és de tots ben coneguda. La cantant de Palafrugell, a banda del seu pas pel grup Las Migas, ha fet folk amb Xalupa, música experimental amb Llama, jazz amb Javier Colina i espectacles amb artistes tan diversos com Duquende o la companyia de dansa de Sol Picó. Després de l’èxit rotund del disc “11 de novembre”, s’embarca ara en una nova aventura sonora: cantar els temes arranjats per l’ocasió per Javier Galiana de la Rosa i Joan Antoni Pich... acompanyada d’un quartet de corda clàssic! Un encàrrec especial del Auditorio Nacional de Madrid que només es representarà de nou a Banyoles, en la que per tant és una ocasió única i irrepetible d’escoltar la cantant empordanesa en un registre insòlit.

 

Veu: Silvia Pérez Cruz. Contrabaix: Miguel Ángel Cordero. Violí: Elena Rey. Violí: Carlos Montfort. Viola: Anna Aldomà. Violoncel: Joan Antoni Pich.

 

Per a més informació: www.silviaperezcruz.com


Programa


perezcruz-entrades-exhaurides.jpg
perezcruz-entrades-exhaurides.jpg
01/02/14
21:00 h
Auditori de l'Ateneu (Banyoles) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR