placeholder

L. SUBRAMANIAM

MÚSIQUES DEL MÓN

ÚNIC CONCERT A CATALUNYA

El mestre Lakshminaraya Subramaniam és un autèntic mite vivent de la música de la Índia. Virtuós del violí carnàtic (el propi del sud del país), representa per a aquest instrument el què el cèlebre Ravi Shankar fou pel sitar. Músic polifacètic i sempre inquiet, ha actuat amb monstres com Yehudi Menuhin o Stephane Grappelli i no deixa mai d’innovar el seu llenguatge interpretatiu amb tot tipus d’aportacions musicals. A Banyoles es presenta amb un programa que inclou alguns dels ragas més bells de la música tradicional carnàtica. Aquest serà el seu únic concert a Catalunya, en el marc de la seva primera gira a l'estat acompanyat pel seu fill Ambi i en la qual actuarà només a Valladolid i Madrid. Es tracta doncs d'una ocasió única d'escoltar un dels millors violinistes del món.

 

Violí: Dr. L. Subramaniam. Violí: Ambi Subramainam. Morshig (guimbarda): Ghantasala Satya Sai. MridangamDhulipala Sri Rama Murthy. Tampura: Bindu Subramaniam.


Programa


l-subramaniam-2.jpg
l-subramaniam-2.jpg
09/11/13
21:00 h
Auditori de l'Ateneu (Banyoles) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR