placeholder

ISABEL MARÍA SÁNCHEZ, guitarra

Obres de Rodrigo, Sainz de la Maza, Turina i Boccherini

MÚSICA I PATRIMONI AL PLA DE L'ESTANY. Temporada 12-13 · CONCERT 7

 

L'església de Santa Maria de Vilert, al municipi d'Esponellà, acull per primer cop un concert del MiP. I ho fa amb un recital solista d'una artista molt especial, la guitarrista andalusa Isabel Maria Sánchez, que té un vincle molt especial amb Banyoles perquè fou aquí on el 2010 va obtenir el Primer Premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d'Espanya.

 

Com cada cop que se celebra per primera vegada un concert del MiP en un espai monumental, mitja hora abans del concert, a les 18:30 h, tindrà lloc una visita comentada prèvia a l'espai a càrrec de Jeroni Moner, del Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles.

 

LA INTÈRPRET

Nascuda el 1993, ha realitzat estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Lucena amb Emilio Romero Delgado i, actualment, estudia al Real Conservatori de Música de Madrid amb José Luís Rodrigo. Rep a més classes de Maria Esther Guzmán, des de 2009. Ha assistit a cursos de tècnica i interpretació amb Carles Trepat, Costas Cotsiolis, Alex Garrobé, Margarita Escarpa, David Russell, Leo Brouwer i Ricardo Gallén, entre d’altres. Ha participat en l’enregistrament d’un CD per a l’edició “Joves Talents David Russell 2008” i té prevista un enregistrament d’un segon disc com a premi Jove Promesa en la “Setmana de Petrer”. Ha actuat a la II Trobada Internacional de guitarra “Mario Ejido” en Vilches; com a solista, amb l’Orquestra de Guitarres de C. Maestro Chicano, al Palau Erisana i en 2009 amb l’Orquestra Simfònica de Lucena. A més, ha ofert concerts a Andalusia i Alacant. L’any passat va realitzar una gira per Noruega de la mà de Joventuts Musicals i en 2012 va actuar al Festival Internacional de guitarra “Ciudad de Coria”. Entre els seus guardons, destaquen el Primer Premi del Concurs Nacional de Guitarra “Ciudad de Antequera”, el Concurs Internacional “Mario Egido”, el Luso-Espanhol (Portugal), Festival Internacional de guitarra Zarautz, Música de Benidorm, Primer Premi de Joventuts Musicals d’Espanya, el premi “Julián Arcas” i va ser finalista del Concurs Internacional de Guitarra “Ciudad de Coria”. Juntament amb la seva germana Celia, formen un duo estable de guitarra i piano amb el que han obtingut nombrosos premis.

 

EL PROGRAMA

Obres de Rodrigo, Sainz de la Maza, Turina i Boccherini

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Concert inclòs en:

Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya

Pla de Concerts de Joventuts Musicals d'Espanya,

 

Amb el suport de:

Consell Comarcal del Pla de l'Estany

Diputació de Girona

Ajuntament d'Esponellà

 

Patrocina:

Agri-Energia, S.A.

Mont-Ferrant

 

Amb la col·laboració de:

Arxiprestat de Banyoles


Programa


isabel-m-norueba.JPG
isabel-m-norueba.JPG
03/03/13
19:00 h
Església de Santa Maria de Vilert (Esponellà) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR