placeholder

ANNA QUIROGA, arpa

Obres de Telemann, Montsalvatge, Rousseau, C.Ph.E. Bach, Britten i Fauré

MÚSICA I PATRIMONI AL PLA DE L'ESTANY. Temporada 12-13 · CONCERT 3

 

El MiP porta a la petita església de Borgonyà un instrument que és poc habitual escoltar-lo com a solista però no per això resulta menys fascinant. De la mà de la jove virtuosa catalana Anna Quiroga escoltarem com es defensa l’arpa clàssica tota sola interpretant obres de diversos estils i èpoques: el barroc de Telemann, l’estil galant de C. Ph. E. Bach, el postromanticisme de Fauré o la modernitat lírica d’un Britten i un Montsalvatge. De ben segur serà una sorpresa d’allò més agradable per a molts. Si voleu conèixer de més a prop aquesta singular intèrpret podeu llegir aquí l'entrevista a Anna Quiroga.

 

Anna Quiroga va nèixer a Cerdanyola del Vallès el 1991 i s’inicia de ben jove amb l’arpa, de la mà de Ma. Lluïsa Ibáñez. Després continuà estudis al Conservatori Municipal de Barcelona i actualment realitza el grau superior al Conservatori del Liceu, amb Abigaïl Prat. Ha assistit a classes magistrals amb Bernard Andrés, Isabelle Perrin, Ma. Pierre Langlemet i Fabrice Pierre (França), Park Stickney (EUA), Edward Witsenburg i Remy van Keresten (Holanda), Gabriella Dall’ Olio (Itàlia), Ieuan Jones (Regne Unit) i assisteix regularment al curs de Ma. Lluïsa Sánchez. Ha estat guanyadora de diversos concursos: l’Arpa Plus de Saragossa (2003), València (2006), Sevilla (2009), Premi especial Garijo (València, 2006), UFAM (París, 2007) i el Concurs Permanent de Joves Intèrprets de JME (2011). Ha estat membre de la JONC Alevins, de l’Orquestra del Conservatori de Barcelona i la del Liceu; també ha treballat amb l’Orquestra de Cambra de la Noguera, la Giorquestra, Ars Musicae i l’Orquestra de Girona. Ha actuat com a solista amb l’orquestra Frederic Mompou de Matadepera. Des que va fer el seu primer recital l’any 2006 a Sant Martí de Provençals ha actuat en diverses sales de concert de Barcelona (Ateneu Barcelonès, Universitat Ramon Llull, cicle Mas i Mas, Casa Elizalde, Fort Pienc, Dijous concert), al festival de Matadepera i al cicle Romànic  Musicau de la Vall d’Aran.

 

PROGRAMA

- Georg P. Telemann: Fantasia per clavecí núm. 11 TWV33:35

- Georg P. Telemann: Fantasia per clavecí núm. 12 TWV33:36 

- Xavier Monsalvatge: Variacions sobre un tema anònim

- Marcel L. Samuel-Rousseau: Variations pastorales sur un vieux Noël

- Carl Philipp Emmanuel Bach: Sonata en sol major, Wq139

- Benjamin Britten: Suite per a arpa, op. 83

- Gabriel Fauré: Une Châtelaine en sa tour, op. 110

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Concert inclòs en:

Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya

Pla de Concerts de Joventuts Musicals d'Espanya,

 

Amb el suport de:

Consell Comarcal del Pla de l'Estany

Diputació de Girona

 

Patrocina:

Agri-Energia, S.A.

Mont-Ferrant

 

Amb la col·laboració de:

Arxiprestat de BanyolesPrograma


anna-quiroga-petita.jpg
anna-quiroga-petita.jpg
11/11/12
19:00 h
Església de Sant Joan de Borgonyà (Cornellà del Terri) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR