placeholder

Projecció de la pel·lícula L'ENFANT ENDORMI

Activitat paral·lela al concert de Neyssatou - Cicle Cinema de Gènere de l'Ateneu Obert de la Dona

Aquesta bellíssima pel•lícula ambientada en un poblet del nordest del Marroc ens parla d’aspectes tan sensibles com la immigració o l’avortament vista des de l’òptica de les dones. El casament de Zeinab s’assembla ben poc a una celebració. El seu marit ha decidit marxar amb uns quants homes més el dia després de l’enllaç per entrar clandestinament a Espanya. Unes setmanes més tard, Zeinab se n’adona que està embarassada. Decideix esperar el seu home i, pressionada per la seva sogra, opta per “adormir” el fetus.

 

Una cinta poc habitual però inoblidable que serveix per tancar el cicle "Dones del Magrib" d'activitats paral·lels al voltant del concert de Neyssatou, la cantant tunisiana que va actuar el 31 de març a l'Auditori de l'Ateneu. La projecció està inclosa en el Cicle de Cinema de Gènere que organitza l'Ateneu Obert de la Dona i que en aquesta sessió ha comptat amb JMB com a coorganitzador.

 

Per a més informació: www.lenfantendormi.be i Ateneu Obert de la Dona


Programa

''El nen adormit'' Directora: Yasmine Kassari Marroc / Bèlgica - 2004 - 95 minuts
lenfant-endormi-2.jpg
lenfant-endormi-2.jpg
19/04/12
21:30 h
Museu Darder (Banyoles) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR