placeholder

DONES MARROQUINES EN PRIMER PLA DE L'ESCENA: Fotos de Leila Alaoui

Activitat paral·lela al concert de NEYSSATOU Activitat inclosa en els actes del Dia Internacional de les Dones

HORARIS

Dilluns: de 16.00 a 20.30 h.

De dimarts a divendres: de 10.30 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.30 h.

Dissabte: de 10.30 a 14.00 h.

 

Leila Alaoui és una de les joves creadores més reputades del moment al Marroc i en aquesta exposició ens presenta diversos retrats de les artistes marroquines més destacades de l'actualitat: joves promeses i creadores consagrades amb el denominador comú de ser dones, marroquines, artistes... i compromeses.

 

Nascuda a Paris i criada al Marroc, Leila Aloui comença estudiant cinema i ciències socials a Nova York. El 2005 obié un Bachelor of Science en fotografia a la City University de Nova York. Després de nombroses experiències professionals amb artistes com Spike Lee, Shirin Nehsat o fins i tot Maripol, torna al Marroc el 2008 per desenvolupar els seus projectes personals.

 

Treballa fonamentalment el retrat, les identidats culturals, la immigració i l'arte. El 2008 rep un patrocini de la Unió Europea per la seva sèrie “NO PASSARÀ”, que aborda el problema dels joves i la immigració clandestina al Marroc. El 2009 publica un llibre de retrats d'artistes contemporanis marroquins, editat per la Fundació CGEM amb pròleg de Serge Lutens. Inspirada pels retrats de Richard Avedon i les famoses fotografies de Robert Frank, treballa en l'actualitat en el seu projecte de retrats “ELS MARROQUINS” recorrent el seu país amb un estudi de fotografia mòbil.

 

Dins el programa d'activitats paral·leles al concert de Neyssatou (Tunísia) del 31 de març a l'Auditori de l'Ateneu, Joventuts Musicals de Banyoles organitza aquesta exposició de fotografies de Leila Alaoui amb la col·laboració de la productora Fabricantes de Ideas, la pròpia Biblioteca Municipal de Banyoles, el Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany-Banyoles i l'Ateneu Obert de la Dona.

 

WEB DE LEILA ALAOUI

WEB DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE BANYOLES


Programa

Del 3 de març al 5 d'abril de 2012
expoalaoui.jpg
expoalaoui.jpg
autorretrato-leila-alaoui.jpg
autorretrato-leila-alaoui.jpg
05/04/12
14:00 h
Biblioteca Pública (Banyoles) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR