placeholder

TRÍO BAROJA (substitueix el Trío Metamorfosis)

Música i patrimoni al Pla de l'Estany 2011/12 - Concert 4

El Trio Baroja, format a Madrid el novembre de 2010, estudia des del curs 2011-2012 a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, al Departament de grups amb piano, dirigit per Ralf Gothóni. Els membres d’aquesta formació són: Eros Jaca Valera (Saragossa, 1989), que ha tingut com a professors el Quartet Casals i Josep Maria Colom; Cecilia Bercovich (Madrid, 1986) formada des dels seus inicis musicals pel seu pare Víctor Bercovich  i Patricia Araúzo (Burgos, 1984) exalumna del Conservatori Superior de Música de Salamanca. El juliol de 2011 la formació va obtenir el Premi Fundació Mas i Mas, del Concurs de Música de Cambra Miraben i Magrans. Entre els seus futurs compromisos en destaquen actuacions per a la Fundació Caja Madrid, la Universitat Internacional de València i La Pedrera, a Barcelona, dins el Cicle de la Fundació Mas i Mas.

 

Cecilia Bercovic

Obté el títol superior de música de les especialitats de violí i viola, amb matrícula d’honor al Musikene (Centre Superior de Música del País Basc), amb N. Tchitch i K. Wataya. És llicenciada i fellowship-master en interpretació de violí per l’Associated Board of The Royal Schools of Music d’Anglaterra. Ha enregistrat el concert per a viola Der Schwanendreher de P. Hindemith pel segell Musikene I, més recentment, el concert per a violí Les 4 estacions a Mallorca de Joan Valent, per a Deutsche Grammophon.

 

Eros Jaca

Finalitza els estudis de violoncel al Musikene (Centre Superior de Música del País Basc) amb Damián Martinez i Asier polo. Posteriorment, continua els seus estudis a Berlín amb Claudio Bohorquez. Ha obtingut els primers premis del Concurs Internacional de Música de Benidorm, del Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva, i del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya en la modalitat de cambra. Com a solista ha tocat amb la Camerata Aragón, amb la Camerata del Forum Internacional de Torrelodones, i amb l’String Orchestra of Budapest, al Festival Cello Akademie Rutesheim d’Alemanya.

 

Patricia Araúzo

Finalitza els seus estudis superiors amb menció honorífica al Conservatori Superior de Música de Salamanca amb Patrín García Barredo, Claudio Martínez Mehner i Kennedy Moretti. Durant els quatre anys següents, realitza estudis d’especialització de piano i música de cambra a l’Acadèmia Liszt de Budapest amb András Kemenes, premiada pel programa Joves Excel·lents de Caja de Burgos el 2009. Ha ofert concerts al Palau Nacional de les Arts, al Palau Károly i a l’Acadèmia Liszt de Budapest, a l’Auditori Sony, al Jardín de Belagua i a l’Encuentro de Música y Academia de Santander. El maig de 2010 fou seleccionada per l’AIE per a realitzar gires nacionals durant la temporada present.

 

 

PROGRAMA

1a part

L. v. Beethoven (1770-1827):   

Trio op. 1, núm. 1 en Mi bemoll Major

I. Allegro

II. Adagio cantabile

III. Scherzo: Allegro assai. Trio

IV. Finale: Presto

 

G. Cassadó (1897-1966):      

Trio en Do Major

I. Allegro risoluto

II. Tempo mdoerato e pesante

III. Recitativo: Moderato ed appassionato. Rondo: Allegro vivo

 

2a part

F. Mendelssohn (1809-1847):     

Trio op. 49 en re menor

I. Molto allegro agitato

II. Andante con moto tranquilo

III. Scherzo: Leggiero e vivace

IV. Allegro assai appassionato


Programa

Obres de Beethoven, Cassadó i Mendelssohn
Cecilia Bercovich, violí Eros Jaca, violoncel Patricia Araúzo, piano
trio-baroja-3.JPG
trio-baroja-3.JPG
11/12/11
19:00 h
Església de Sant Pere (Cornellà del Terri) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR