placeholder

LAIA PUIG & SAORI TOMIDOKORO


Laia Puig Torné (Cervera, Lleida, 1980) es va formar al Conservatori de Música d’aquesta ciutat on hi estudià violoncel i piano amb Marçal Cervera, Richard Talkowsky i Sergi Boadella.Va ser deixeble del violoncel·lista Cristian Florea i, posteriorment, va estudiar amb Rudolf Leopold a la Musikuniversität Graz (Àustria), amb Reinhard Latzko a la Musikakademie Basel (Suïssa) i amb Martin Löhr a la Universität der Künste Berlín (Alemanya).

Com a solista ha actuat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana, amb l’Orquestra de Cambra del Maresme al Festival Internacional Pau Casals del Vendrell, Camerana Musica Wien, Orquesta Andrés Segovia, Orquestra Barcelona Simfonietta i Camerata XXI.En l’àmbit de la música de cambra porta a terme una intensa activitat com a fundadora de diversos conjunts, com Cuarteto Armonia –amb el qual realitza una gira de concerts pels Emirats Àrabs-, Farben Projekt i Alban Trio.El seu interés pel repertori simfònic la porta a ser membre de l’Orquestra de Cambra de Cervera, la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya, violoncel solista de la Joven Orquesta Nacional de España, European Union Youth Orchestra i Gustav Mahler Jugendorchester.Ha estat premiada en diversos concursos i durant la temporada 2008/09 ha ocupat la plaça d’assistent de solista de l’Orquesta Sinfonica de Castilla León. 

Saori Tomidokoro (Saitama. Japó, 1972) va iniciar els seus estudis musicals amb Mizumi Nakachi i Chiyoko Ochiai. Posteriorment va obtenir el títol superior de piano al Conservatori Kunitachi de Tòquio, on va estudiar amb Haruko Shiba, i va ampliar la seva formació a la Hochschule für Musik Trossingen, amb Wolfgang Wagenhäuser i amb Wolfgang Kübler.Com a pianista correpetidora d’òpera, ha col·laborat amb l’Staatsoper Berlin, Hamburgisches Staatsoper, Stadttheater Minden, Oper Oder-Spree, Sophiensaele Berlin, Théâtre National du Luxembourg i Kammeroper Schloss Rheinberg.

Ha estat pianista acompanyant en prestigiosos concursos internacionals com Markneukirchen, Ginebra, Leipzig, Hamburg, Brno i Berlín.En l’àmbit del concert, col·labora regularment amb formacions com ara Konzerthausorchester Berlin i Deutsches Kammerorchester Berlin i, des de l’any 2005 forma part del Alban Trio junt al clarinetista Miguel Pérez i la violoncel·lista Laia Puig. 

 

Duració del concert: 60 minuts

Fragments d'àudio: clikeu aquí:  sonata en la major_ Franck.mp3


Programa

Luiggi Boccherini: Sonata per a violoncel i piano núm.1 en La major Nadia Boulanger: Tres peces per a violoncel i piano César Franck: Sonata en La major
Laia Puig, violoncel Saori Tomidokoro, piano
img0538c.jpg
img0538c.jpg
laia-puig-4.jpg
laia-puig-4.jpg
27/02/11
19:00 h
Església de Santa Maria (Porqueres) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR