placeholder

DIEGO CATALÁN, piano


Diego Catalán (1991) ingressa al Conservatori Professional de Música de Cuenca Pedro Aranaz i estudia amb José Mª Martínez Toledo. Realitza diversos cursos de perfeccionament de piano amb Guillemo González, Elena Orobio, Iván Cítera. Ha participat en concursos nacionals i internacionals dels quals ha obtingut el primer premi al Concurs Infantil de Piano Santa Cecilia (Segovia), el Concurs de la Diputació d’Albacete (2003 i 2007), el Concurs Infanta Cristina (2004, 2008), el Rotary Club de Valladolid (2006), el Certamen Intercentros, el Concurs  Internacional Ciutat de Carlet o el Marisa Montiel, entre d’altres.

És seleccionat pel jurat del Concurs Infanta Cristina per a representar a l'Estat espanyol al Festival Internacional Steinway (Hamburg, 2008). Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Presjovem (Córdoba) i amb l’Orquestra del Conservatori Pedro Aranaz de Cuenca. Ha participat al programa Otros Músicos de RTVE, al Teatre Monumental de Madrid i en l’enregistrament d’un CD. Ha ofert nombrosos concerts i recitals al Festival de Segovia, per a la Fundació Euterpe, l’Auditori Conde Duque de Madrid, a Cuenca i a Alemanya.

Actualment, ha finalitzat el 6è curs d’ensenyament professional al Conservatori Pedro Aranaz amb José María Martínez Toledo.


Programa

Obres de Mendelssohn, Fauré i Albéniz.
Diego Catalán Flores, piano
22/05/11
19:00 h
Església de Santa Quitèria (Sant Miquel de Campmajor) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR