placeholder

JONATHAN HELBIG & JULIUS VOIGT, guitarres


Jonathan Helbig (1991) i Julius Voigt (1988) formen des de 2005 el duo de guitarres de la Musikschule Leipzig Johann-Sebastian Bach on estudien amb Olaf Leuschner. Han estat guardonats en nombrosos concursos, entre els que destacan el premi de la Jugend Musiziert.

 

Jonathan Helbig obtingué el certificat superior de música el 2009. Ha realitzat classes magistrals amb Carlo Machione i Tadashi Sasaki. Ha estat guardonat als concursos Jugend Musiziert i Bad Sulzaer Musiktage.  

 

Julius Voigt obtingué el certificat superior de música el 2006 i posteriorment obtingué el títol d’Aptitud de l’Escola Robert Schumann de Leipzig. Ha realitzat classes magistrals amb Tadashi Sasaki. Ha estat guardonat com a guitarra solista en diversos concursos com ara el Jugend Musiziert o el BW Bank Preis; també com a membre del duo de guitarres amb Jonathan Helbig. 

 

Duració del concert: 60 minuts

 

Fragments d'àudio: Léncouragement(Sor).mp3


Programa

J. S. Bach: Suite Francesa núm.1, BWV 812 E. Granados: Valsos poètics F. Sor: L’Encouragement op.34 7 M. D. Pujol: Tango, Milonga i Final
Jonathan Helbig i Julius Voigt, duo de guitarres
duohelbigt-voigt-3.jpg
duohelbigt-voigt-3.jpg
12/06/11
19:00 h
Hotel ''La Sala'' (Camós) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR