placeholder

Junta directiva

Composició de la junta directiva de Joventuts Musicals de Banyoles elegida en l'Assemblea General Extraordinària celebrada el 5 de setembre de 2020:

President

Rafel Juanola i Bailina

«Que quin és el meu gènere musical preferit de tots? El jazz!»

«Després del concert d’Ornette Coleman a Barcelona la meva manera d’escoltar música mai no ha estat la mateixa»

«M’agrada formar part de JMB per compartir la meva passió per la música. I perquè, sense música, com diu el filòsof, la vida seria un error»

«He rascat una guitarra i he intentat tocar el piano. Ara canto en una coral i amb un conjunt de companys de feina. Cantem quan no tenim feina. Cantem poc»

Vicepresidenta

Maria de Palol i Martínez

«M’encanta la música negra, en general, però sens dubte la cirereta del pastís és el Rocksteady»

«El concert que recordo amb més emoció, organitzat per JMB, és el de Fred Hersch Trio a l’Auditori de l’Ateneu el passat 2016. També recordo amb especial carinyo el concert de Keith & Tex acompanyats per The Heavy Allstars a Toulouse, l’any 2014»

«Formar part de JMB és la forma perfecta de contribuir a que la música (no només clàssica), ja sigui en format de festivals, cursos o concerts, sigui una proposta de qualitat i d’interès per la nostra ciutat»

«Sóc violoncel·lista i baixista i, en el futur, m’encantaria ampliar la família musical amb una tiorba»

Secretari

Carles Avilés i Estudis

«Servidor és més de rock clàssic (Jimi Hendrix, Eric Clapton, Rory Gallagher, The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan), jazz (Chet Baker, Bill Evans) i música negra (BB King, Ray Charles, The Temptations)»

«La primera vegada que vaig veure Bob Dylan l’any 1995 o el concert dels Rolling Stones a l’estadi olímpic el 1997 (crec), i que estava a primera fila, són els concerts que recordo amb més emoció»

«M’agrada formar part de JMB perquè sempre és important participar en projectes amb altra gent amb qui comparteixes la passió per la música»

«No sóc músic, això són paraules majors només aplicables a gent que ha dedicat la vida a dominar un instrument. Sí que «aporrejo» amb més gana que traça el piano i guitarra. No canto mai, i la humanitat m’ho agraeix»

Tresorer

Jordi Xena i Ballada

«El meu gènere musical preferit de tots és el jazz»

«Dels concerts que més m’han emocionat, un trio txec (Trio Guarneri de Praga) a l’Ateneu de Banyoles i una propina: Humoresque 7 de Dvorak en un moment especial»

«Vaig entrar a JMB quan vaig complir 70 anys i això té un gran mèrit per part dels que ja hi eren»

«No sóc músic: fill de professora de piano i analfabet musical»

Vocal

Montse Andreu i Campdepadrós

Vocal

Lola Ortiz i Barnés

«Els meus pares són la clàssica i el flamenc»

«Vaig quedar sota els efectes d’un concert hipnòtic de Paco de Lucía el 2010.  Dels organitzats recentement»

«Per JMB recordo amb emoció els dos concerts de Marco Mezquiza i Chicuelo»

«Havia tocat una mica  el piano, i també rasco (maldestrament) la guitarra i l’ukelele. Em defensaria millor ballant»

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR