placeholder

Enllaços

ATENEU - CENTRE MUNICIPAL D'ESTUDIS MUSICALS DE BANYOLES

Es tracta de l'equipament musical i cultural més important de Banyoles, l'Ateneu - CMEM, que aglutina tots els serveis musicals de la ciutat i que des de l'1 de juliol de 2013 gestiona JMB. En el seu Auditori hi té lloc la temporada estable de música, de la qual JMB n'és el programador principal. Igualment acull l'Escola Municipal de Música (EMMB) i les  activitats que s'organitzen amb els alumnes com a protagonistes.

JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA

La Federació Catalana és probablement la més activa i potent de les que integren Joventuts Musicals a a l'Estat espanyol i organitza el circuit Xarxa de Músiques a Catalunya. Des de 2013 fins a 2022 va tenir la seva seu central a Banyoles. A la seva web hi podreu trobar els enllaços amb totes les altres associacions locals d'arreu del Principat.

JOVENTUTS MUSICALS D'ESPANYA

La Federació Espanyola és una de les històriques del moviment internacional de les Jeunesses Musicales i organitza, entre d'altres iniciatives, el Pla de Concerts, o el Concurs Permanent de Joves Intèrprets, la 73a edició del qual va acollir JMB el 2010.

JOVENTUTS MUSICALS INTERNACIONAL

El moviment de les Jeunesses Musicales està present en 85 països i està considerat el moviment cultural juvenil més important del món per la UNESCO. Cal destacar que el Congrés Internacional de Joventuts Musicals Internacional es va celebrar a Banyoles el juliol de 2022.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR