Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

JM Banyoles i el Club impulsen un cicle de concerts de música clàssica

Els recitals tindran lloc els diumenges al migdia a la sala d'actes del CNB
30/10/2019

Joventuts Musicals de Banyoles i el Club Natació Banyoles impulsen un cicle estable de concerts de música clàssica que tindran lloc els diumenges al migdia al CNB. Sota el nom de "Concerts d'Aigua", la iniciativa pretén traslladar la música clàssica a nous escenaris i acostar-la a nous públics de manera més propera i íntima.

 

El cicle de recitals tindrà lloc durant la temporada 2019-2020, concretament de novembre a maig, els diumenges a les dotze del migdia a la sala d'actes del Club, amb vistes a l'Estany. Després de cada actuació se servirà un vermut a la terrassa.

 

La programació de concerts ha estat dissenyada per JM Banyoles amb una clara aposta pels joves talents i per la qualitat, de la mà d'artistes i grups emergents del panorama musical estatal. Propostes de la Xarxa de Músiques a Catalunya, el prestigiós circuit de JM Catalunya.

 

La primera audició anirà a càrrec del guitarrista Javier Lucío i tindrà lloc el 17 de novembre. El seguirà un concert extraordinari de lcompositor i pianista Paco Viciana el 15 de desembre, el darrer de l'any. Tots els concerts seran gratuïts i tindran una durada aproximada d'una hora.

 

La iniciativa sorgeix de la voluntat del CNB de recuperar i reivindicar l'històric vessant cultural que va tenir a la dècada dels 60 i 70.

 

Programació:

 

JAVIER LUCÍO, guitarra

Diumenge 17 de novembre de 2019

 

PACO VICIANA (CONCERT EXTRAORDINARI)

Diumenge 15 de desembre de 2019

 

BERNAT CATALÀ, piano

Diumenge 16 de febrer de 2020

 

ELISABETH VERA I ALBERT COLOMAR, saxo i piano

Diumenge 8 de març de 2020

 

OLGA MORRAL, acordió

Diumenge 26 d’abril de 2020

 

DÚO MELÓMANO, soprano i guitarra

Diumenge 17 de maig de 2020

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya