Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La pianista Susana Gómez actuarà a l'Aplec de Santa Quitèria

És una de les pianistes emergents del panorama estatal i internacional i interpretarà obres de Beethoven, Granados, Chopin, Ginastera i pròpies
17/05/2019

L'Aplec de Santa Quitèria de Sant Miquel de Campmajor acollirà diumenge un concert de la pianista Susana Gómez Vázquez.  El recital, organitzat per JM Banyoles, JM Catalunya i l'Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor, tindrà lloc a les 18.30 h a l'església de Santa Quitèria. Gómez, una de les pianistes emergents del panorama estatal i internacional, interpretarà obres de Beethoven, Granados, Chopin, Ginastera i també pròpies.

 

Gómez és una pianista de talent reconegut internacionalment. Després de graduar-se amb les màximes qualificacions a la Royal Academy of Music, com alumna becada de Hamish Milne i Patsy Toh i realitzar un màster amb en Josep Colom en el Conservatori Liceu, actualment executa un màster de música a la Hochschule für Musik und Tanz Köln amb el professor Fabio Bidini. Entre els seus nombrosos gallardons, trobem el Primer Premi en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya 2016, els primers premis a les edicions VII i X del Certamen Intercentros-Madrid, el Primer Premi en el Concurs Internacional Ciutat de Carlet i el Primer Premi a la competició Iris Dyer de la Royal Academy of Music.

 

Des del seu debut a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, ha interpretat recitals a Espanya, Regne Unit, Alemanya, França, Suïssa i Itàlia; a festivals de música i en prestigioses sales de concerts, entre les que cal citar: Wigmore Hall, St Martin in The Fields, Colston Hall, St James Picadilly, Purcell Room (Southbank Centre), ADDA-Alicante, Bremen Sendesaal, Audiotrio de Música de la Universidad de Alcalá de Henares, Festival Internacional de Leeds... Ha actuat com a solista amb la Purcell School Symphony Orchestra, la ORQUAH, la Orquestra Sinfónica UPM i ha realitzat gravacions per la Radio Nacional Clàssica i la radio BBC 3.

 

Entre els seus pròxims compromisos, es troba un concert amb l’Orquestra RTVE al Teatro Monumental. En l’àmbit de la composició, algunes de les seves obres han sigut estrenades en el Wigmore Hall, Queen Elisabeth Hall, a la Royal Academy of Music i altres sales.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya