Subscriu-te a la
 
ACTIVITATS > Altres
Venda d'entrades

Gratuït

JAVIER LUCÍO

MÚSICA CLÀSSICA

Data17/11/2019

Hora12:00h

Lloc Sala d'actes del Club Natació Banyoles

Concert emmarcat en el cicle "Concerts d'Aigua" que organitzen conjuntament JM Banyoles i el CNB.


Javier Lucío García, guitarra

 

Durant el segle XX la guitarra es converteix en un instrument molt demandat per la ploma dels millors compositors de tot el món. Les avantguardes europees troben en la guitarra una de les grans inquietuds del segle XX: La cerca de noves sonoritats i la renovació tímbrica. Eclèctica ens ofereix un viatge al llarg del segle d'or de la guitarra clàssica fins als nostres dies, mostrant-nos un paisatge sonor on conflueixen tots els estils que han fet la guitarra tan gran.

 

Javier Lucío García neix a Càceres l'any 1992. Rep la formació musical al Conservatori Hermanos Berzosa a Càceres, on obté un premi extraordinari en finalitzar els estudis. Continua el seu desenvolupament al Conservatori Superior de Música de Sevilla sota la tutela d'Antonio Duro, obtenint el premi extraordinari fi de carrera. El 2016, comença el màster en interpretació musical amb el mestre Roberto Aussel a Colònia. Ha estat guardonat en concursos com a intèrpret solista, aconseguint el primer premi en el Concurs XI de Joves Músics d'Extremadura, El segon premi en el V Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo de Arriaga, el tercer premi en el III Concurs Internacional de guitarra Alhambra per a Joves, i recentment, ha obtingut el premi en el 89è Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya. Ha ofert concerts en nombroses sales d'àmbit nacional i internacional, col·laborant també com a músic convidant en formacions musicals com la Gürzenich-Orchestra Köln, Internationale Ensemble Modern Akademie of Frankfurt (IEMA) y Curious Chamber Players of Stockholm.

 

Programa:  

J. Rodrigo: Junto al Generalife

S. Assad: Eli’s Portrait

T.Takemitsu: Equinox

N. D’angelo: Due Canzoni Lidie. Tranquillo; Agitato.

I. Badalo: Toru

L. Brouwer: El Decamerón Negro. El arpa del guerrero; La huida de los amantes por el valle de los ecos; Balada de la doncella enamorada.

M. Llobet: Variaciones sobre un tema de Sor.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya