Subscriu-te a la
 
Programació estable (1999- ) > 2017
Venda d'entrades

15 €

Compra entradesCompra entrades

GABRIELA MONTERO I VANESSA PÉREZ (CANCEL·LAT)

MÚSICA CLÀSSICA

Data01/10/2017

Hora19:00h

Lloc Auditori de l'Ateneu (Banyoles)

S’ha cancel·lat el concert que la pianista veneçolana Gabriela Montero havia d’oferir el proper 1 d’octubre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles per circumstàncies personals de la intèrpret, essent doncs motius aliens a l’organització.

 

Montero, que és artista resident de l’Ateneu – CMEM 2017, en aquesta ocasió havia d’actuar acompanyada de la seva compatriota i amiga, la també pianista Vanessa Pérez.   L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles es posarà en contacte directament amb les persones que van adquirir les entrades per tal de fer-los la corresponent devolució de l’import el més aviat possible.  

 

La suspensió del concert significa també la cancel·lació del Taller d’improvisació que la mateixa Gabriela Montero havia de realitzar hores abans de l’actuació. La prestigiosa pianista veneçolana és l’artista resident de l’Ateneu – CMEM 2017. La cita es tancarà amb un concert el 16 de desembre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, en el qual interpretarà El viatge d’hivern de Schubert, al costat del baríton Sam McElroy, amb qui posarà en escena un dels cicles de Lieder més emblemàtics de tots els temps.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya